Користувачі соціальних мереж неоднозначно відреагували на мітинг активістів з "Національного корпусу" біля центрального відділення "Сбербанку Росії".

Варто також відзначити, що під відеороликом мітингу в Youtube більше негативних відгуків, які залишені, найімовірніше, користувачами з іншої країни. При цьому є і позитивні оцінки.

Приводом для акції протесту стала інформація про те, що в Сбербанку почали обслуговувати осіб за паспортами, виданими в "ЛДНР".

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що вхід до столичного відділення "Сбербанку Росії" активісти замурували цеглою. Цю акцію провели представники "Азова" (тепер - "Національного корпусу"). На їхню думку, функціонування банку країни-агресора на території України недозволено.

У мережі з'явилося відео фаєр-шоу активістів під банком.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще