Перш, ніж боротися із зовнішніми ворогами, Україна повинна закатати рукава і знищити всіх ворогів внутрішніх, які спокійно сидять в урядових кріслах і під диктовку Кремля розгойдують ситуацію в країні.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Ілля Ківа, передає "Обозреватель". Також він додав, що до тих, кого суворіше за інших потрібно судити за розкрадання країни, дотягнутися неможливо: адже як можна судити людей, які представляють Україну в Мінському процесі? До того ж, проти "внутрішнього фронту" б'є і той факт, що половина тих, хто сидить біля керма так чи інакше з Росією пов'язані, а це ще одна велика проблема.

"Ми можемо привести ворога до влади. Зараз ми перед таким вибором - або жити зі своїми щурами, або потім нам взагалі доведеться жити з ворогом. У такому випадку ми взагалі втратимо Україну", - резюмував Ківа і додав: "У нас немає іншого вибору , крім як розвернутися і знищити ворога всередині країни... Нам треба вибити з влади всіх промосковських щурів, які під диктовку Кремля знищують країну зсередини".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Ілля Ківа запропонував повернути до України смертну кару.