Три мільйони гривень збитків – такий результат діяльності директора Запорізького алюмінієвого комбінату.

Зараз СБУ проводить слідчі дії за кримінальним провадженням, відкритим по ЗАлК. В рамках розслідування правоохоронці і виявили ще одне порушення керівника підприємства, передає прес-служба відомства.

За даними слідчих, у 2015 році директор комбінату продав майно, що знаходилося на балансі підприємства, суттєво занизивши його вартість. Це принесло дохід йому та завдало збитків державі.

Очільнику ЗаЛК вже оголосили про підозру по ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) і відправили під домашній арешт. Розслідування у справі триває.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", директор Запорізького титано-магнієвого комбінату вкрав у держави півмільярда гривень, зловживаючи своїм службовим становищем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще