Несподівану і моторошну знахідку показав користувачам дезінсектор з австралійського Брісбена, опублікувавши відео у соціальній мережі Facebook.

У підписі до відео він повідомив, що, приїхавши на виклик до будинку, господарі якого підозрювали наявність термітів, натрапив на горищі на дещо страшніше. Це було гніздо сірого павука-мисливця. Величезний павук довжиною більше десяти сантиметрів охороняв гніздо у дитинчатами, котрі щойно вилупилися з яєць.

Правда, згодом дезінсектор запевнив, що, незважаючи на незвичний вигляд, ці павуки не представляють загрози для людини, але все ж порадив при виявленні такого "добра" звертатися до фахівців, котрі допоможуть позбутися непроханих гостей.

Як правило, павуки-мисливці мешкають на сході Автралії. Їх розмір може сягати до 15 сантиметрів. Небезпеку вони представляють хіба тим, що полюбляють залазити в автомобілі і ховатися під козирком біля лобового скла. Під час руху машини вони можуть раптово вилазити, що лякає водіїв і може спровокувати непередбачувану ситуацію на дорозі.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що працівники австралійського Парку рептилій попросили відвідувачів відловлювати та приносити їм смертельно небезпечних воронкових павуків.