Вчені з'ясували, який вік є найоптимальнішим для шлюбу. За словами психологів, люди, які закінчили навчання та вступили до шлюбу частіше стають щасливими, ніж ті, хто одружилися раніше.

Дослідження психологів показали, що найбільше розлучень припадає на ті пари, які пов'язали себе узами шлюбу до 22-річного віку.

Так, на думку спеціалістів, найоптимальніший вік для створення сім'ї – 22-23 роки. Саме з цього віку молоді люди стають морально зрілими та готовими узаконити стосунки.

Крім того, що закінчивши навчання, люди, як правило, розуміють чим займатимуться у подальшому, а також можуть вже самі себе забезпечити.

Також вчені зазначили, що найміцнішими будуть сімейні стосунки у тих пар, які 2-3 роки зустрічалися, перш, ніж одружитися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Психологи рекомендують йти під вінець жінкам до 26 років.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", спеціалісти з Гарвардського університету стверджують, що тривалість шлюбу залежить від зарплатні чоловіка.