Сьогодні, 14 березня, в Мексиці вертоліт з поліцейськими зазнав страшної аварії: від удару об землю він вибухнув, чотири людини загинуло.

Як повідомляє видання Radiopatrulla, правоохоронці шукали жінку, яка зникла під час сходження на одну з гір Мехікалі, штат Нижня Каліфорнія. Під час польоту пілот випадково зачепив дроти гвинтом, причому з такою силою, що той просто відлетів і вертоліт почав стрімко падати.

Зіткнувшись із землею, транспорт вибухнув. Очевидці, самі того не очікуючи, зняли трагедію. Подія миттєво викликала широкий резонанс, трохи більше, ніж за шість годин відеоролик переглянули майже півмільйона людей. Трохи раніше у мережі з'явилися фотографії з місця страшної аварії пасажирського лайнера у Пакистані.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як у Таїланді місцеві служби довго не могли знайти зниклу російську туристку. Знахідка їх шокувала.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще