Керівництво наймасштабнішої соцмережі Facebook заборонило розробникам використовувати інформацію про користувачів з метою стеження. Таким чином компанія нагадує про їх політику щодо конфіденційності.

Про це повідомляє ВВС.

"Розробники не можуть використовувати зібрану інформацію, щоб створювати інструменти для стеження", - заявили в адміністрації Facebook.

Таке рішення компанія прийняла після минулорічного скандалу, коли Американський союз захисту громадських свобод поскаржився на те , що Facebook разом з популярною нині мережею Instagram передавали дані компанії Geofeedia, що займається обробкою інформації та співпрацює з правоохоронними органами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Facebook боротиметься з суїцидами в прямому ефірі за допомогою штучного інтеллекту. Компанія запускає програму, яка буде відслідковувати користувачів з суїцидальними нахилами і повідомляти в спеціальні служби допомоги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще