Американський телеканал CNN презентував резонансний документальний фільм під назвою "Наймогутніша людина в світі". Картина моментально викликала шквал обурення і відмовок від російських представників.

Як і очікувалося, російські ЗМІ не залишилися осторонь від коментарів з приводу фільму про Володимира Путіна, знятого провідним світовим телеканалом CNN. У стрічці розповідається про різні періоди життя і роботи російського президента Володимира Путіна. Автор стрічки Фарід Закарія, посилаючись на думку американських спецслужб, стверджує, що російський лідер неодноразово намагався втрутитися в процес президентських виборів у США.

У фільмі автор також навів факти того, що у Москви можуть бути компрометуючі відомості на нинішнього президента Дональда Трампа.
"США зробили чергову спробу голослівно звинуватити керівництво Росії у спробі втручання в хід передвиборчої кампанії в Сполучених Штатах минулого року. Такі твердження містяться в документальному фільмі під назвою "Наймогутніша людина в світі", показаному в понеділок увечері на американському телеканалі CNN", - пишуть вранці, 14 березня, кремлівські ЗМІ.

Як і прогнозував прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, фільм "Наймогутніша людина в світі" зроблений "з критичним ухилом і в руслі подальшої демонізації нашої країни", - додає автор публікації.

Інформаційний портал "Знай.ua" нагадує, з яким нетерпінням Дмитро Пєсков чекав виходу картини.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще