У Броварах відбувся вечір боксу, головною подією якого став бій за звання чемпіона WBO International в легкій вазі між українцем Денисом Берінчиком та філіппінцем Росекі Крістобалем.

Опонент з Азії набагато вище Дениса, а тому українцю довелося витратити деякий час, щоб знайти потрібну дистанцію.

Крістобаль в перших раундах сміливо йшов у розмін з Берінчиком та виглядав досить добре. Але після третього раунду Берінчик став нарощувати свою перевагу. В шостому раунді рефері був близький до того, щоб зупинити бій, але Крістобаля врятував гонг. У сьомому раунді Берінчик затиснув суперника в кутку рингу, завдаючи серії ударів. Крістобаль не захищався, і в підсумку суддя зупинив бій, віддавши українцеві перемогу технічним нокаутом.

Відео бою з 3:19

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Таким чином, Берінчик здобув перемогу технічним нокаутом і завоював титул чемпіона WBO International в легкій вазі. Зазначимо, що чемпіоном світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO є Василь Ломаченко.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.