8 травня в Британській раді з контролю за боксом (UKAD) відбудеться слухання у справі екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 КО). Про це повідомив промоутер Ф'юрі Френк Уоррен.

"На його шляху до повернення ще є пара перешкод. Слухання у його справі в UKAD пройде 8 травня і саме на цьому слуханні вирішиться, як скоро він повернеться в ринг. Якщо з'ясується, що до нього немає ніяких питань і претензій, він негайно повернеться в ринг. Якщо ні, то подивимося куди це приведе. Він дійсно хоче відновити кар'єру і суть в тому, що він – кращий суперважковаговик світу", – заявив Уоррен.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф'юрі на своїй сторінці в Twitter оголосив про повернення в бокс 13 травня. Але генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом (BBBC) Роберт Сміт повідомив, що Ф'юрі відсторонений і не повернеться в травні в ринг.

Свій останній на сьогоднішній день бій британець провів 29 листопада 2015 року проти українця Володимира Кличка. Поєдинок завершився перемогою Ф'юрі одноголосним рішенням суддів.

Промоутер Ф'юрі повідомив, що боксер почав тренування і в травні може повернути ліцензію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі активно скидає вагу.