Російський актор та ноумен Микита Джигурда, який нещодавно похвалився новим "паспортом ДНР" зібрався підкорити пісенний конкурс "Євробачення", що пройде у Києві в травні цього року.

Про це стало відомо з посту актора на сторінці в Instagram.

Артист повідомив, що має намір виступити як учасник від тимчасово окупованої території Донеччини.

Зі своїми планами Джигурда вже встиг поділитися з так званим головою "народної ради ДРН" Денисом Пушиліним, який підтримав артиста його починаннях.

"Він схвалив моюучасть на Євробаченні від ДНР. Вогню тролінг, як святе причастя і мирного милосердя приклад!" - написав Джигурда після розмови з Пушиліним.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", глава МЗС Павло Клімкін назвав провокацією відправити на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка у 2015 році незаконно перетнула український кордон та приїздила до окупованого Криму. В МЗС повідомили, що розглянуть питання заборони в]їзду співачці через порушення українського законодавства.