Скандали навколо української співачки Світлани Лободи не припиняються ні на день – спочатку вона давала численні концерти у Росії, потім – з'явилася інформація про те, що її охоронці нібито здійснили напад.

Днями до переліку гучних заяв додалися ще й звинувачення артистки на адресу журналістів.

В ефірі одного із російських каналів вона разом зі своїм продюсером Нателлою Крапівіною запевнила глядачів, що нібито регулярно отримує погрози "від українських радикалів".

Провокацією з боку співробітників ЗМІ вона назвала також оприлюднення особистої адреси – мовляв, саме з того часу її почали буквально переслідувати. Проте, конкретних пояснень, хто і навіщо це робив, від Лободи не почули.

Викликає також безліч питань, що саме співачка має на увазі під поняттям "радикали", партійну приналежність, угрупування негативно налаштованих осіб, або щось інше.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми думали будуть провокації навіть на концерті", - бідкається вона.

Когда таким образом ищешь правду за "поребриком", сорри, но там и стоит оставаться.

Posted by Александр Ткаченко on Monday, 13 March 2017

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що працювати на російське видання погодилася співачка Світлана Лобода.