Сьогодні депутати Верховної Ради ратифікували Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування із Люксембургом. Її підтримали 236 нардепів з необхідних 226.

За інформацією "112 Україна", законопроект №0125 передбачає гарантії того, що підприємці з України та Люксембургу не підлягатимуть подвійному оподаткуванню. Це стосується прибутку, отриманому від підприємницької діяльності на території іншої країни, а також з джерел у іншій країні у вигляді дивідендів, відсотків та роялті.

Крім того, Конвенція направлена на запобігання ухилення від сплати податків.

Нагадаємо, що вчора Україну відвідав міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн. Разом із колегою Павлом Клімкіним він прибув до Маріуполя та Широкиного, після чого озвучив позицію своєї країни щодо російської агресії на Донбасі та окупації Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко розповів про переваги ратифікованого договору про вільну торгівлю із Канадою.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще