"Барселона" готова обміняти свого півзахисника Філіппе Коутіньйо на нападника "ПСЖ" Кіліана Мбаппе, і доплатити 150 мільйонів євро.

Як повідомляє Don Balon, сумарна вартість трансферу французького футболіста може перевищити 300 мільйонів євро.

Нагадаємо, "Барселона" придбала Коутіньо у "Ліверпуля" минулої зими. Сума трансферу тоді склала 160 мільйонів євро.

Коутіньо у 15-ти іграх чемпіонату Іспанії забив 4 голи. Мбаппе в 12-ти матчах чемпіонату Франції забив 13 м'ячів і зробив 8 передач.

Раніше повідомлялося, що мадридський "Реал" має намір роздобути двох лідерів міланського "Інтера".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
Як повідомляє видання Don Balon, мадридський клуб має намір віддати "Інтеру" володаря "Золотого м'яча" Луку Модрича та Дані Себальоса. Натомість "Реал" має намір отримати нападника Мауро Ікарді та захисника Мілана Шкриньяра.

Лука Модрич
Лука Модрич

Наголошується, що за цю угоду "Реал" готовий доплатити 25 мільйонів євро. Угода може відбутися вже в січні, коли відкриється зимове трансферне вікно.
Нагадаємо, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.
Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.