Нападник "ПСЖ" і збірної Франції Кіліан Мбаппе визнаний найкращим французьким футболістом 2018 року за версією авторитетного журналу France Football.

20-річний гравець в цьому календарному році зміг виграти з "ПСЖ" чемпіонат Франції, а зі своєю національною командою - Чемпіонат світу з футболу. Мбаппе в 12-ти матчах чемпіонату Франції забив 13 м'ячів і зробив 8 передач.

Раніше повідомлялося, що "Барселона" готова обміняти свого півзахисника Філіппе Коутіньйо на нападника "ПСЖ" Кіліана Мбаппе, і доплатити 150 мільйонів євро.

Кіліан Мбаппе
Кіліан Мбаппе

Сумарна вартість трансферу французького футболіста може перевищити 300 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, "Барселона" придбала Коутіньо у "Ліверпуля" минулої зими. Сума трансферу тоді склала 160 мільйонів євро.

Коутіньо у 15-ти іграх чемпіонату Іспанії забив 4 голи.

Нагадаємо, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.