Непереможений російський боксер Олексій Єгоров заявив про бажання провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

За словами Єгорова, його мета – завоювати всі пояси.

"Думаю, свій наступний бій проведу в лютому-березні. У мене були невдачі в плані здоров'я, тому були й застої. Зараз з цим все добре, і я хочу частіше боксувати. Моя мета - завоювання пояса. Я готовий хоч в наступному бою вийти на чемпіонський бій. У мене великий досвід, тому я не соромлюся це говорити. Я хочу цього.

Зараз пояси у однієї людини, треба з ним боксувати. Чому ні? Це спорт, бокс, треба битися з найсильнішими. Чому я повинен не хотіти зустрічі з ним? Буде чемпіоном хтось інший - буду хотіти зустрічі з іншим", - передає слова Єгорова R-Sport.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

На прес-конференції після бою Олександр Усик розповів, що в першу чергу йому необхідно відпочити після важкого бою, а також поділився планами на майбутнє.

Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси
Олександр Усик нокаутував Тоні Беллью і захистив свої пояси

"Я мав зосередитися на кожному раунді. Беллью дійсно небезпечний боксер. Я намагався заспокоїти себе в перших чотирьох раундах. Все було добре.

У мене справді був важкий рік. Це був найуспішніший, але найскладніший рік. Зараз я думаю про те, щоб провести час з родиною.

Рік був психологічно складним і фізично. Періоди між боями були надто короткими, я ніколи не відчував себе на 100% готовим. Після фінальної битви з Муратом Гассієвим у мене було всього 30 днів, щоб відновитися. Під час тренувального табору я лежав у ліжку, дивлячись у стелю, і мені прийшла в голову думка: "Що я тут роблю?".

Чи ставлю я собі за мету стати абсолютним чемпіоном у супертяжях? Звичайно. Потрібно ставити собі цілі. Якщо ми не ставимо собі цілі – ми трухнемо. Ми повинні ставити собі цілі", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, ESPN назвав Олександра Усика найкращим боксером року.