Команда Force India представила свій новий болід на сезон 2017 року. Фірмове розфарбування машин VJM10 будет поєднувати в собі рожевий, сріблястий і пурпурний кольори.

Такий вибір кольорової гами продиктований новою спонсорською угодою з компанією BWT, що займається розробками технологій очищення води. Рожевий, фірмовий колір BWT, буде також використаний в оформленні шоломів пілотів команди Серхіо Переса і Естебана Окона.

"Поява BWT в Формулі-1 стало одним з найбільш значущих партнерств за всю десятилітню історію команди. Нове партнерство є доказом нашого прогресу і завершує ефективну комерційну діяльність зимового періоду. Зміна лівреї показує значимість нового партнерства, а також є доказом серйозних намірів з боку BWT в Формулі-1", – заявив керівник команди Віджей Малья.

Нагадаємо, новий 68-ий сезон Формули-1 стартує в березні, і буде складатися з 20 етапів. Перша гонка відбудеться 26 березня в Австралії на трасі Альберт-парк.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Формула-1 в Канаді до 2029 року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще