Американський боксер Едріен Бронер (33-3-1, 24 КО), колишній володар титулів у чотирьох дивізіонах, заарештований.
Як повідомляє TMZ, 23 грудня Бронер був заарештований у Флориді. Причиною арешту стала неявка боксера в суд на декілька засідань поспіль.
Бронера доставили в окружну в'язницю, але пізніше відпустили, ймовірно, під заставу.
Нагадаємо, у грудні 2017 року Бронера звинуватили у водінні автомобіля без водійських прав, перевищення швидкості і відсутність страховки. До цього він вже прогулював розгляди, через що був затриманий у липні 2018 року. У лютому скандального боксера заарештували в торговому центрі за підозрою в сексуальних домаганнях.
Нагадаємо, 19 січня 2019 року відбудеться бій між Едріеном Бронером і екс-чемпіоном світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО).

Бій Пак'яо - Бронер відбудеться 19 січня
Бій Пак'яо - Бронер відбудеться 19 січня

Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі (США) на арені MGM Grand.
Напередодні 39-річний Пак'яо і 29-річний Бронер провели спільну прес-конференцію, де відбулася їхня перша зустріч обличчям до обличчя.
Дивіться відео битви поглядів Пак'яо та Бронера:

Пак'яо розповів, що думає про свого суперника.
"Бронер - класний боксер. Швидкий. Особливо в балачках. Він дуже кумедний хлопець. Думаю, після завершення кар'єри в боксі він міг би зробити відмінну кар'єру в кіно. З нього вийде класний комік.
Ні, мене не турбують його жарти. Самі бачите, не можу втриматися від сміху, коли дивлюся в обличчя", - заявив Пак'яо.

Завершення кар'єри

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пак'яо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, свій останній бій на сьогоднішній день Пак'яо провів проти аргентинського боксера Лукаса Маттіссе (39-5, 36 КО). Пакьяо нокаутував Матіссе в сьомому раунді.

Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе
Бій Менні Пак'яо - Лукас Матіссе

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.