В Києві стартував проект, за умовами якого десять тролейбусів обладнали доступом до мережі Інтернет.

Проект, створений спільними зусиллями КП "Київпастранс" та Ощадбанку, запустили 10 березня. Спеціально для проекту Київпастранс відібрав одні з найдовших тролейбусних маршрутів, які курсують у центральній частині міста, Святошинському, Шевченківському та Подільському районах за маршрутами №№ 5, 6, 18, 25, 28, 33, 35, 41, повідомляє підприємство на своєму сайті.

Тролейбуси, в яких можна користуватись безкоштовним Wi-Fi, позначили зовні і в салоні спеціальними наліпками "Free Wi-Fi". Тепер поїздки в громадському транспорті стануть більш комфортними, і за переглядом електронної пошти, читанням новини, слуханням музики та спілкуваням у соціальних мережах час поїздки пройде швидше і приємніше.

Підключитись до Wi-Fi можна з пристроїв, які підтримують функцію бездротового Інтернету, та користуватися ним протягом всієї поїздки з будь-якої точки в салоні тролейбусу.

Як повідомляв сайт Знай.ua, у Києві організували новий автобусний маршрут, який з'єднав правий та лівий береги столиці.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще