Російський актор Микита Джигурда, який більш відомий своїми провокаційними витівками, ніж ролями в кіно, пробув громадянином "ДНР" всього п'ять днів.

Ватажок проросійської терористичної організації Олександр Захарченко вирішив позбавити свого новоспеченого прихильника так званого "громадянства "ДНР". Про це повідомляють ЗМІ терористів.

"Сьогодні я підписав указ про позбавлення "громадянства" Микиту Джигурду. Тут відбулася помилка, ми її усунули. Джигурда не "громадянин "ДНР", - цитують сепаратистські ЗМІ слова Захарченка.

Таким чином, Джигурда недовго насолоджувався "співгромадянством" з кремлівським пропагандистом Іваном Охлобистіним, депутатом Держдуми Йосипом Кобзоном і "вождем" донецьких терористів Захарченком.

Як повідомляв сайт Знай.ua, скандальний артист Микита Джигурда став громадянином терористичної організації "ДНР. Він навіть намилився виступити як учасник "Євробачення-2017" від тимчасово окупованої території Донеччини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще