У місті Маунтін-В'ю (штат Каліфорнія) незабаром відриють нову штаб-квартиру для корпорації Google. Два роки розробки проекту будівництва закінчилися успішно – дозвіл на проведення робіт інженери вже отримали.

Про це повідомляє Naked science.

Автори ідеї відзначають, що офіс буде кардинально відрізнятися від попередніх: технології створені відповідно до потреб відвідувачів, а дизайн оформлений з урахуванням енергоефективності будівлі.

Втім, така концепція була прийнята не одразу. Починаючи із 2015 року довелося вносити численні зміни, щоб удосконалити не тільки зовнішній вигляд, а й внутрішнє оснащення.

На території у тисячу квадратних метрів будуть розташовані окремі офісні приміщення, торговельні майданчики та заклади швидкого харчування, а висота даху складатиме до 33 метрів. Штаб-квартира буде мати кулеподібну форму. Планується, що пізніше всі охочі зможуть відвідувати спеціальні семінари та ознайомитися з інноваційними проектами від Google.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Будівництво розпочнуть вже цього літа, а остаточне завершення об'єкту передбачається через два роки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що каліфорнійську штаб-квартиру Apple показали з висоти пташиного польоту.