На прохання російських ЗМІ прокоментувати чутки стосовно нової кандидатури на посаду постійного представника РФ при Організації Об'єднаних Націй відреагували у Кремлі.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін поки що ще остаточно не визначився з головним претендентом.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", кілька високопоставлених чиновників з Держдуми розповіли журналістам, що замінити в кріслі постпреда при ООН покійного Віталія Чуркіна може Олександр Грушко, котрий нині є постпредом РФ при НАТО. З 2005 по 2012 рік він був заступником міністра МЗС.

Згідно чинного російського законодавства, на посаду постпреда РФ при ООН кандидата призначає президент за пропозицією глави МЗС після консультації з парламентом.

Попередній постпред Росії при ООН Віталій Чуркін помер 20 лютого у Нью-Йорку. Причиною його смерті назвали інфаркт.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", розслідування США смерті російського постпреда рознервувало Кремль.