Затриманих в Кривому Торці блокадників побили на допиті.

Про це заявила волонтер Галина Однорог у відеозверненні до глави Донецької адміністрації Павла Жебрівського і ЗМІ.

"Я зараз перебуваю в місті Покровськ разом з командою хлопців Білій Церкві, які були затримані вчора на редуті ст. Кривий Торець", - почала своє звернення волонтер.

Увага всіх волонтерів та всіх ЗМІ. Я зараз знахожусь в м.Покровськ разом з командою хлопцім Білої Церкви , які були затримані вчора на редуті ст. Кривий Торець. В них забрали всі особисті речі , машину їх погрузили люди в камуфляжі без жодних роспізнавальних знаків і відвезли в Селідово , де після " допиту" відвезли в м. Покровськ і кинули біля вокзалу. Двох з них було доставлено до військового шпиталю , звідки маємо на руках справку про стан здоров'я після так званого "допиту". Один з команди , якій є Героєм війни на якій втратив ногу , це Герасименко Павло і який зараз знаходиться в Бахмуті. Хлопці прийняли рішення їхати за своїм побратимом , але це зараз дуже небеспечно. Виїзжаємо в Костянтинівку , тому прошу поширити це відео. Чим більше буде розголос , тим в більшій беспеці ми будемо. Слава Україні !

Posted by Галина Геннадіївна Однорог on Tuesday, 14 March 2017

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вона розповіла, що після затримання силовики жорстоко побили активістів. У них відібрали особисті речі, машину і відвезли до Селідово, звідки направили після допиту в Покровск. За словами Однорог, блокадників залишили на вокзалі. Двох людей відправили у військовий госпіталь.

Вона звернулася до Жебрівського, щоб волонтерам забезпечили безпеку в дорозі. Вони попрямували за своїм побратимом Павлом Герасименко в Бахмут.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", активістів затримали 13 березня. Вночі, в СБУ обіцяли відпустити блокадників до ранку. За словами заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд, що затриманим не дозволили скористатися послугами адвокатів і повідомити родичам про їх місцезнаходження.