Поліція Донеччини не попереджала про намір стріляти під час зіткнення на блокпосту Слов'янська з народним депутатом Володимиром Парасюком.

Відповідне відео опублікував Штаб блокади Донбасу, коментар залишила Вікторія Мамотюк.

"Начальник поліції Донецької області Аброськін заявив, що був зроблений попереджувальний постріл у повітря", - написала Мамотюк.

Вона зазначила, що чутні автоматні черги. За її словами, поліція не попереджала про намір стріляти. Коли вони відкрили вогонь у землю, "рікошетило асфальтом".

Начальник Донецької поліці області Амброськин заявив, що був зроблений попереджуючий постріл у повітря. Але на відео чути, що гатять багато людей чергами, причому стріляли в землю так, що рікошетило асфальтом. Жодного попередження, про намір стріляти, не було. Зі мною все добре. Деталі згодом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще
Posted by Вікторія Мамотюк on Tuesday, 14 March 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", зіткнення на блокпосту відбулося 14 березня. Активісти розповіли, що копи їх побили і використовували газ в боротьбі з Парасюком.

У Аброськіна в свою чергу заявили, що блокадники пручалися правоохоронцям. Вони їхали зі зброєю і відмовилися надавати документи. За версією копів, Парасюк побив одного правоохоронця, а на другого наїхав на авто. Вони зажадали Генпрокуратуру розібратися в інциденті.