Одіозний російський актор Микита Джигурда розповів, за що потрапив у немилість в "ДНР".

Відповідне фото він опублікував у соціальній мережі Instagram.

"Я отримав паспорт ДНР, говорив з ними про те, що потрібно робити акцент на тому, що ДНР - це частина України і переназвати її в Донецьку народну республіку України", - написав Джигурда.

Він запропонував також ввести дві державні мови, щоб жителі так званої республіки перестали бути в очах всього європейського світу сепаратистами. Це образило бойовиків. Йому відповіли, що "ДНР - Новоросія", а не Україна. Джигурда запропонував провести рефередум, в результаті чого позбувся "паспорта".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ватажок бойовиків Олександр Захарченко заявив, що сталася помилка, яку він усунув, позбавивши актора "громадянства".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще