Активісти Автомайдану зустрінуться із президентом

Автомайданівці з'їдуться до будинку президента України Петра Порошенка. Активісти вимагатимуть призупинити торгівлю з окупованим Донбасом. Планується, що в акції візьмуть участь представники зі всіх областей України.

Шторм у США: аномальні снігопади на початку весни

На східному узбережжі США пройшов потужний сніговий шторм, який отримав неофіційну назву "Стелла". Снігопад зачепив 13 штатів і прийшов на початку весни з південного сходу після аномально теплої зими: температура в січні і лютому піднімалася в цьому році до 20 градусів тепла.

Генпрокуратура визначилась із покаранням для винуватців трагедії у Княжичах

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що безпосереднім керівникам поліцейської операції в Княжичах, в якій загинули п'ятеро правоохоронців, інкримінують тяжкі злочини, які не передбачають умовний термін. За його словами, ключовим питанням є те, що стало сигналом для стрільби.

Допит Онищенка: українські слідчі їдуть до Британії

Українські слідчі запросили в Британії дозвіл на допит депутата-втікача Олександра Онищенка. Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький зазначив, що були домовленості з НАБУ про зустріч у Варшаві, але втікач не захотів їхати в обране місто.

"Розумні" черевики: космонавти отримають інноваційне взуття

Американські інженери почали розробку черевиків, які зможуть попереджати космонавтів про наближення до перешкод. Необхідність розробки такого "розумного" взуття виникла у зв'язку з тим, що особливості конструкції гермошоломів сучасних скафандрів обмежують огляд.