Колишнього президента-втікача Віктора Януковича свого часу завербували у ряди КДБ. Відповідну заяву зробив екс-розвідник Юрій Швець.

Про це повідомляє "Апостроф".

Однокурсник чинного російського президента по інституту імені Андропова запевнив, що розвідка не просто так зацікавилася ним – як відомо, одразу по закінченню другого поспіль тюремного терміну Янукович поїхав у Монако.

За словами Швеця, такі рішення насторожили усіх, адже у радянські часи навіть після кількох місяців у колонії потрапити закордон було майже неможливо, тим більше якщо справа стосувалася капіталістичної країни.

Окрім нього ще за часів студентства потрапив у поле зору КДБ також Микола Азаров, який раніше займав посаду прем'єр-міністра України.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що адвокат Віктора Януковича заявив, що заочне розслідування, яке веде українська прокуратура, нібито являється кримінальним злочином. Правозахисник запевнив, що готує офіційну скаргу із цього приводу.