Скандально відомий російський політик Володимир Жириновський, який не раз фігурував в гучних скандалах і шокував світ дивними небилицями, в черговий раз влаштував цирк під час засідань Державної думи.

На цей раз під час пленарки ватажок ліберал-демократів віщав з трибуни, як важко живеться кандидатам від ЛДПР в Московській області: на них, мовляв, постійно тиснуть. Практично відразу з ним в дискусію вступив один з парламентаріїв, у відповідь на що Жириновський, як завжди, власне, почав розмахувати руками і голосно кричати: "Бачите, що робить "Єдина Росія"? Вони підкуплені депутати!". Про це пишуть російські ЗМІ.

Потім політику здалося, що ця заява не справила очікуваного ефекту, і він вирішив, що на засіданні їм робити більше нема чого: зібравши свою свиту, вони покинули зал засідань. Це був би не Жириновський, якби вихід супроводжувався мовчанням: на адресу парламентарів полилися погрози: в результаті президентських виборів політик "в'їде в Кремль", а після - буде "розстрілювати і вішати" супротивників.

Після того, як велика тирада закінчилася, заступник керівника Держдуми Сергій Невєров закликав представників комісії з етики вкрай уважно поставитися до цієї заяви, оскільки "тільки суд може визначити, хто злочинець, а то ми вже з трибуни Держдуми заговорили про розстріли тих, хто сидить в залі". У відповідь Жириновський почав обсипати опонентів образами і вивів фракцію із зали.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про чергову порцію справжніх небилиць про Україну, які видав "експерт" Жириновський.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще