Кремль уважно спостерігає за ситуацією з блокуванням філій російських банків в Україні, але поки не знає, чи припинить роботу Сбербанк.

Про це повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Він також не відповів, як буде реагувати Москва на можливі обмеження щодо фінансових установ РФ.

"Давайте все-таки подивимося, як розвиватиметься ситуація, тут теж якось гіпотетично міркувати навряд чи необхідно", - сказав Пєсков.

Він додав, що не знає, чи будуть Сбербанку рекомендувати закривати свої українські відділення. Пєсков вважає, що блокування російських фінустанов "знищує взагалі інвестиційний клімат в Україні". Прес-секретар заявив, що банкам РФ небезпечно працювати "просто в фізичному і матеріальному плані".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти "Національного корпусу" замурували відділення Ощадбанку в Києві. Вони заклали бетонними блоками вхід в банк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще