На Євробаченні завжди відбувається незриме протистояння Західної і Східної Європи. Адже глядачі часто голосують за принципом "сусідства", а не за пісню і виконавця.

З цією традицією давно пора боротися. І найкращий спосіб - познайомитися і дізнатися більше про учасників Євробачення-2017.

Нагадуємо, що бронюванням готельних номерів для офіційних делегацій, преси, представників Європейської мовної спілки, спонсорів і партнерів шоу, а також фанатів Євробачення, які приїдуть в травні до Києва, займається компанія "Пілот" - офіційний туристичний оператор Євробачення-2017.

Читайте також: Кого і навіщо обрали представляти Росію на Євробаченні 2017

Фінляндія - Norma John

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У фіналі національного відбору UMK 2017 перемогла інді-поп гурт "Norma John" з композицією "Blackbird".

Уже вшосте фіни обирають свого представника на Євробаченні за допомогою конкурсу "Uuden Musiikin Kilpail". У шоу взяли участь 10 конкурсантів. Виконання пісні "Blackbird" не залишило ні у журі, ні у телеглядачі сумнівів, хто вирушить до Києва представляти Фінляндію.

"Норма Джон" - це дует вокалістки Леєни Тірронен і піаніста Лассе Пійрайнена. Леєні 32 роки, популярність прийшла до неї сім років тому, після участі в шоу "Х-Фактор-2010". Лассе Піірайнену 34 роки. Він отримав професійну музичну освіту і був учасником кількох музичних груп, де він грав на клавішних.

Леєна Тірронен і Лассе Піірайнен знають один одного з часів навчання в ліцеї. Вже тоді вони намагалися створювати спільні музичні проекти.

Пісня, на жаль, не з тих, що перемагають зазвичай на Євробаченні. Рекомендую послухати її, прийшовши ввечері додому з роботи. На дивані, з чашкою чаю. І взагалі, "Норма Джон" цілком гідна додавання в плейлист.

Швейцарія - Timebelle

Переможцем фіналу національного відбору Die Entscheidungsshow стала група з Берна Timebelle з композицією "Apollo".

З шести учасників конкурсу телеглядачі обрали Timebelle. Їх яскравий виступ і лірична пісня були кращими. 2 роки тому музиканти вже пробували пройти конкурсний відбір на Євробачення. За цей час наростили музичний досвід - і прорвалися.

П'ятеро хлопців з первинного складу групи познайомилися ще під час навчання в Бернському університеті. Склад групи Timebelle (Таймбел), який буде виступати на сцені Євробачення в Києві, - це три учасники: вокалістка Мируна Манеску, ударник Самюель Форстер і Емануель Даніель Андріеску, який грає на саксофоні, кларнеті і фортепіано.

Склад, як ми бачимо, інтернаціональний. Мируна Манеску - румунка за походженням, народилася в Бухаресті. Крім співочої кар'єри, Мируна пробує свої сили і в кінематографі. Уже знялася в декількох серіалах. Мультиінструменталіст Андріеску також народився в Румунії. Акордеоніст родом з Сербії, а басист - з Угорщини.

Конкурсна пісня групи під назвою "Apollo" має сподобатися шанувальникам творчості Бейонсе.