Президент Петро Порошенко заявив, що рахунки за збитки від блокади будуть виставлені партіям "Самопоміч" і "Батьківщина".

Про це він сказав на засіданні РНБО, передає "Українська правда".

"Те, що дії наших блокадників влетять Україні в копієчку, це очевидно. В яку саме, покаже калькуляція. І ці рахунки ми виставимо не тільки самопроголошеним республіканцям, але і "Самопомочі", "Батьківщині" та іншим призвідцям і промоутерам блокади", - сказав глава держави.

Також він звинуватив в анархізм "Самопоміч", яку всі раніше вважали демократичною і ліберальною силою. При цьому Порошенко заявив, що таким чином ця політична сила відволікала увагу суспільства від проблеми зі сміттям у Львові.

За словами Порошенка, Садовий за два з половиною мерських термінів не зміг вирішити гостре комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що до 13:00 будуть перекриті всі дороги, які ведуть на окупований Донбас.