30% завербованих Російською Федерацією "добровольців" виявилися непридатними для служби в лавах бойовиків.

Про це йдеться в повідомленні української розвідки в Facebook.

Вказується, що росіяни посилили вимоги до новобранців, оскільки хочуть зупинити подальше зростання кількості злочинів і грубих порушень військової дисципліни.

"З числа завербованих" російських патріотів ", які прибули в березні з метою за винагороду взяти участь в бойових діях проти сил АТО, 10% виявилися непридатними за морально-психологічними показниками", - йдеться в повідомленні. Ще 20% були відправлені додому за станом здоров'я, також 10% відмовилися підписувати контракт, коли подібно дізналися умови угоди.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що російське командування окупаційних військ виявили масові випадки дезертирства і порушення дисципліни на Донбасі. Серед членів бандформувань почастішали випадки вживання алкоголю і наркотичних речовин. Відповідні порушення куратори виявили в угрупованнях, що базуються в окупованій Горлівці, Новоазовську, Брянці та Кадиевке.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще