Президент України Петро Порошенко ініціює ухвалення закону про відновлення територіальної цілісності України.

Про це повідомив глава держави під час засідання Ради національної безпеки і оборони, передає "РБК-Україна". Президент розкритикував законопроект про окуповані території. Ця ініціатива, за його словами, лише сприятиме легалізації захоплення цих районів.

Порошенко сказав, що подібний закон повністю зруйнує Мінські домовленості, а наслідки такої законодавчо ініціативи важко уявити.

"Похорон міжнародні санкції проти Російської Федерації, оскільки вони прив'язані до Мінська. Місія ОБСЄ піде з Донбасу. Ми залишимося один на один з агресором на тлі неминучою ескалації військових дій. Тому ми будемо пропонувати інший закон, який відповідає національним інтересам України - закон про відновлення територіальної цілісності нашої держави ", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Петро Порошенко озвучив суму втрат від "націоналізації" українських підприємств на окупованому Донбасі.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще