Декілька днів тому, 10 березня, в російському місті Углич Ярославської області "народилося" відео, яке не тільки обурило користувачів мережі, а й вельми зацікавило правоохоронні органи.

На відео видно, як сім'я збирається кудись їхати. Вони разом підходять до машини, батьки беруть маленького сина і садять його в багажник. Примітно, що дитина абсолютно не чинить опір, та й взагалі ніяких емоцій не проявляє. Це дійство зняв відеореєстратор машини, яка припаркувалася позаду.

Коли правоохоронці встановили особи батьків і вийшли з ними на зв'язок, пред'явивши претензії, подружжя заявило, що це не те що вони подумали: тут немає ніякого насильства, це просто гра така. Дитині сказали, що вони поїдуть у справах зовсім не на машині, а на справжньому танку, і його покатають, якщо він буде вести себе добре.

За їх словами, насправді батьки вдалися до таких хитрощів, щоб відвезти примхливого сина в ненависний дитячий сад. І взагалі, в багажнику він був недовго: як законослухняні громадяни, вони пересадили дитину в спеціальне дитяче крісло.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як неадекватний росіянин спеціально збив дитину і поставив на коліна.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще