Росія розгорнула на берегової лінії ракетні комплекси "Бастіон", які призначені для знищення кораблів.

Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту РФ В'ячеслав Трухачов, передають російські ЗМІ. Комплекси розгорнули в ході перевірки боєздатності Новоросійської військово-морської бази.

"У позиційних районах розгорнуті розрахунки берегових ракетних комплексів" Бастіон ", які виконали електронні пуски по надводних цілях", - повідомив Трухачов.

Він додав, що на узбережжі направили також самохідні артилерійські комплекси "Берег".

Обидва види озброєння призначені для ураження надводних кораблів різних класів, морських конвоїв, корабельних і авіаносних ударних груп. Вони також розташовані і на території анексованого Криму.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Комплекс "Бастіон" в бойових умовах вперше випробували в Сирії. Тоді його ракети знищили кілька наземних цілей на території країни.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Росія перекинула свої спецпідрозділи на військову авіабазу в Єгипті. Спецназ планують задіяти для підтримки глави національної армії Лівії.