У Австралії в одної із пасажирок літака загорілися навушники. Жінка отримала численні опіки обличчя та рук.

Про це повідомляє "ВВС Україна".

Місцева влада вже виступила з офіційною заявою з цього приводу, попередивши громадян про те, що подібними пристроями, виготовленими компанією Samsung, користуватися небезпечно.

За словами постраждалої, вона летіла рейсом із Пекіна до Мельбурна і весь час спала, але згодом прокинулася від звуку вибуху. Виявилося, що загорілися навушники – вони плавилися і сильно іскрили.

Руки пасажирки одразу вкрилися пухирями, а обличчя почорніло. Стюардеси кинулися гасити вогонь та надавати їй допомогу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Після проведення перевірки технічні спеціалісти визначили, що ймовірна причина неполадок – це акумулятори на літій-іонному пристрої.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що представники компанії Samsung звернулися до покупців Galaxy Note 7 повернути його виробнику через вибухонебезпечність новинки. В якості альтернативи їм запропонували отримати іншу модель смартфону.