У столиці напередодні "Євробачення-2017" прикрасять фан-зону на Софіївській площі.

Про це повідомляє "Сегодня".

Авторами ідеї виступили активісти із FolkUkraine, які оприлюднили проект підготовки головної сцени конкурсу. Глядачів, згідно плану, розмістять недалеко від пам'ятника Богдану Хмельницькому.

Планується, що загальна площа фан-зони складатиме 200 на 200 метрів, а всю територію поблизу неї встелять газоном, на якому пізніше посадять тюльпани: щонайменше 10 тисяч. На сцені встановлять величезний за розмірами телевізор,а неподалік буде інсталяція у вигляді мікрофону, висота якого перевищує три метри.

Відкриють майданчик для фанатів вже наприкінці наступного місяця. Усі охочі зможуть прийти на перегляд фільму, в якому розповідається вся історія конкурсу та шлях України до перемоги у ньому.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві облаштують систему точкового освітлення в рамках підготовки до "Євробачення-2017".