Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) розповів про те, що готовий зустрітися з чемпіоном UFC Конором Макгрегором навіть без грошової компенсації, повідомляє ES News.

"Мій друг Мігель Салазар подарував мені костюм черепашки-ніндзя, я в ньому потренувався... Приходжу додому, дивлюся інтернет, а там Конор Макгрегор заявляє, мовляв, хто такий Мейвезер, якщо я захочу, то буду битися хоч з черепашкою-ніндзя. Я так: "ОК, я черепашка-ніндзя, давай битися!" Я можу протестувати Конора Макгрегора, і я говорю навіть не про офіційний бій, про бій за гроші. Я кажу про тренувальний бій, про спаринг-сесію", – заявив Ломаченко.

Нагадаємо, свій наступний свій поєдинок Василь Ломаченко проведе 8 квітня проти Джейсона Соси. Бій відбудеться на арені MGM National Harbour в Вашингтоні, США. Вечір боксу транслюватиме телеканал НВО. Всі квитки вже продано.

В андеркарті цього поєдинку свої бої також проведуть чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик і напівважковаговик Олександр Гвоздик.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко показав, як працює на груші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще