Ватажок підконтрольних Кремлю сепаратистів в окупованому Криму Сергій Аксьонов в ефірі російського телеканалу запропонував коронувати президента Володимира Путіна і перейти до монархічної форми правління.

На думку російського прихвостня, від демократії немає користі, крім того вона суперечить "скрєпам".

Таку заяву Аксьонов зробив в час, коли в Кремлі вже почали підготовку до президентських виборів, розгорнувши неофіційний виборчий штаб Путіна, який почав працювати над тим, щоб кремлівський лідер був обраний на четвертий термін.

Однак така заява кремлівського прихвостня видалась абсурдною навіть Кремлю. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Володимиру Путіну абсолютно байдужі такі ідеї. Однак, він не уточнив ймовірність розширення законів, які можуть позначитися не тільки на житті людей в Криму, а і всіх росіян.

Загроза введення монархічного стану викликала занепокоєння в громадян Росії і вони зреагували на всю цю вакханалію, висловлюючи свої думки в соцмережах.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, Сергій Аксьонов закликав ввести в Росії монархію.