20-річний японський кікбоксер Тенсін Насукава, який програв нокаутом у виставковому поєдинку проти американця Флойда Мейвезера-молодшого, заявив, що цей поєдинок став можливістю всього його життя, і не шкодує, що прийняв цей виклик.

За словами Насукави, він не збирається зупинятися, і має намір досягти рівня Мейвезера.

Флойд Мейвезер і Тенсін Насукава
Флойд Мейвезер і Тенсін Насукава

"Коли я вперше отримав пропозицію, я прийняв її в одну мить. Я думав, що це була можливість всього мого життя, і хоча була значна різниця у вагових категоріях, я відчував, що повинен прийняти виклик. Зрештою, я програв, але я не шкодую.

Я розчарований в собі, так як думав, що міг би досягти більшого. Але я зіткнуся з фактами і буду продовжувати приймати будь-які виклики. Я зрозумів, що недостатньо старанно працював, щоб заслужити цю можливість.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я використаю цю поразка, щоб стати краще. Незважаючи на всі речі, які сталися напередодні бою, я зрозумів, наскільки по-справжньому великий Мейвезер. Я був тим, хто недооцінив його. Я обіцяю досягти його рівня. Мені може знадобитися деякий час, щоб стати людиною, яка візьме всю індустрію на свої плечі, але, будь ласка, продовжуйте підтримувати мене", - розповів Насукава в інтерв'ю WBN.

Нагадаємо, бій Мейвезер – Насукава відбувся 31 грудня в Японії, і завершився перемогою американця в першому раунді. Бій мав виставковий характер і відбувався за правилами боксу в рамках вагової категорії до 147 фунтів (66,7 кг).

Поєдинок проходив без суддів, його результат не буде зараховано до офіційної статистики спортсменів.

За цей бій Мейвезер отримав 9 мільйонів доларів.

Визнання олександра Усика

Олександр Усик (16-0, 12 КО) був названий боксером 2018-го року за версією журналу The Ring.

Варто відзначити, що кращим тренером року за версією видання став тренер Усика і чемпіона світу за версією WBO і WBA в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) - Анатолій Ломаченко.

Кращим боєм року став реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним.

Поверненням року став британо-ірландець Тайсон Ф'юрі, а 12-й раунд його бою з Деонтеєм Вайлдером став раундом року.

Нагадаємо, Усик став найкращим боксером 2018 року за версією Yahoo Sports.

Як повідомляв портал Знай.ua, ESPN назвав Усика найкращим боксером року.