Сьогодні, 16 березня, "Сбербанк" відігрався на українцях новими добовими лімітами - обмеження на безготівковий розрахунок.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Свої дії ображений банк пояснив забезпеченням стабільності в обслуговуванні внаслідок "протизаконних дій". Таким чином, клієнти зможуть знімати максимум 20 тисяч гривень готівки з картки на добу. На будь-які безготівкові операції фінустанова встановила ліміт у 30 тисяч гривень.

Для всіх клієнтів банк посилив правила зняття готівки в добу: 20 тис. грн. Днем раніше "Сбербанк" ввів обмеження на видачу грошей за чеком і на перерахування безготівки між банками: для юридичних осіб - три мільйони гривень, для фізичних осіб - 300 тис. грн. На виплату зарплати ліміт не поширюється. 15 березня ввели комісію в п'ять відсотків на перекази в іноземній валюті між поточними рахунками фізосіб в інші банки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня представники організації "Національний корпус" запалили шашки перед головним відділенням "Сбербанк Росії" на Хрещатику і замурували вхід цеглою. Роботу фінустанови тимчасово призупинили. Приводом для протесту стала інформація про обслуговування людей з "паспортами ЛДНР".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще