Біля берегів Американського Самоа вченим вдалося зафіксувати на камеру дивовижних морських істот.

Відповідне відео опублікували на сторінці спільноти "Голос Америки" у соціальній мережі Facebook.

Фахівці Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США виявили загадкових мешканців водойми під час дослідження морських глибин біля узбережжя.

Більшість істот мешкають на глибині понад три кілометри і мають дивні особливості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у популярному новозеландському парку Kulim Hi-Tech Park вчений виявив безоке морське чудовисько. Спеціаліст помітив незвичайного "вугра" і зловив його для того, щоб вивчити новий вид риби.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Невероятные морские создания у берегов Американского Самоа

Невероятные морские создания обнаружены у берегов Американского Самоа Национальное управление океанических и атмосферных исследований США продолжает исследования морских глубин около побережья Американского Самоа. Многие создания находятся на глубинах более 3000 метров и обладают удивительными особенностями. Вот лишь некоторые из них.

Posted by Голос Америки on Tuesday, 14 March 2017