Екс-чемпіон Хорхе Лінарес хоче провести реванш з чемпіоном WBA в легкій вазі Василем Ломаченком (11-1, 9 КО).

"Я б хотів провести другий бій проти Ломаченко. Я знаю, що можу перемогти. У першому бою я зробив те, що нікому раніше не вдавалося. Я єдиний, хто відправив його в нокдаун.

Тільки заради цього бою я готовий виступати в категорії 61,2 кілограма", - передає слова Лінареса BoxingScene.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли до топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Нагадаємо, бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.