Україна отримає новий транш від МВФ

Петро Порошенко заявив, що Україна отримає новий транш від МВФ вже у березні. Президент відзначив, що виділені раніше кошти знаходяться у золотовалютному резерві.

Хакери полюють на користувачів популярних месенджерів

Користувачів месенджерів WhatsApp та Telegram попереджають про хакерські атаки. Кіберзлочинці надсилають повідомлення з непримітними картинками.

У США призначили нового керівника розвідки

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Представники верхньої палати американського Конгресу визначилися з кандидатом в керівники Національної розвідки. За республіканця Дена Коутса проголосували більшість сенаторів. Відзначається, що він вже виступив за всебічне сприяння розслідуванню зв'язків команди Дональда Трампа з Кремлем.

Сбербанк встановив ліміт на безготівкові операції

Сбербанк обмежив безготівкові розрахунки в Україні. Таким чином, клієнти зможуть знімати максимум 20 тисяч гривень готівки з картки на добу.

Теракти у Сирії: десятки жертв і сотні поранених

В сирійській столиці прогриміли два вибухи, жертвами яких стали 35 людей і близько сотні отримали поранення. Перший інцидент стався біля Палацу правосуддя, а інший - в районі Рабвеху.

Скарби Атлантиди: дослідники знайшли стародавні злитки у трюмі корабля

Мисливці за скарбами виявили біля берегів Сицилії затонулий корабель, на борту якого знаходилися злитки незвичайного металу. За словами вчених, судно пішло на дно майже 2600 років тому. Швидше за все, причиною катастрофи став раптовий шторм. У трюмі дослідники знайшли 47 злитків загадкового металу червонувато-золотистого відтінку. Фахівці вважають, що це може бути орихалк - рідкісний сплав з Атлантиди.