Санкції не завадять агресивній політиці Кремля, а змінити плани Росії зможе лише повна ізоляція. Тільки це допоможе знищити нинішній режим.

Про це повідомив перший президент України Леонід Кравчук в інтерв'ю "Обозревателю". Він розповів, що санкції відіграють дуже важливу роль на нинішньому етапі, але для Росії вони терпимі. Але все ж необхідно, за його словами, вдатися до фінансової, економічної, політичної і науково-технічної ізоляції.

Кравчук зазначив, що у Кремля є незнищенний ресурс сили, а після введення жорстких заходів режим впаде сам по собі.

"Це безмірне терпіння російського народу. Влада може бульдозерами глушити апельсини і масло, сир, а народ голодуватиме, смоктатиме горілку і сигарети. Тому потрібна повна міжнародна ізоляція країни, яка здатна спровокувати міжнародну бійню - Третю світову війну", - заявив перший президент.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, перший президент України Леонід Кравчук заявив, що Мінські домовленості не допоможуть вирішити конфлікт на Донбасі, і необхідно кардинально міняти переговорний процес.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще