Керівництво Йокогами, клубу другого японського дивізіону, продовжило контракт з 51-річним форвардом Кадзуйосі Міурою.

Досвідчений нападник підписав нову угоду, яка буде діяти до січня 2020 року. Про це повідомив офіційний сайт Йокогами.

Міура – найстарший гравець у професійному футболі. У березні 2017 року японець обігнав за цим показником легендарного англійця Стенлі Метьюза, який вийшов на поле в офіційному матчі у віці 50 років і п'яти днів. А Кадзуйосі зіграв за Йокогаму у віці 50 років і семи днів.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нинішній сезон став для Міури 33-м у професійній кар'єрі.

Міура виступає за Йокогаму з 2005-го. Японець почав свою кар'єру в 1982-му в бразильському Сантосі. В Європі виступав за італійську Дженоа (1995) та хорватську Кроацію (1999)

26 лютого форварду виповниться 52 роки. Для порівняння, Міура є ровесником легендарного італійського нападника Роберто Баджо, який завершив кар'єру ще в 2004 році.

"Не має наміру втрачати даремно ні хвилини, ні секунди. Хочу бути з футболом пліч-о-пліч кожен день, тренуватися на межі можливостей", – наводить слова Міури BBC.

На даний момент за всю кар'єру японець провів 580 матчів, в яких забив 174 м'ячі. Крім того, в активі Кадзуйосі 89 матчів і 55 голів за збірну Японії. У 2018 році знаменитий форвард зіграв 9 матчів.

В той час, як у Японії встановлюють одні рекорди, в Англії б'ють інші. Раніше повідомлялося, що Ліверпуль грав за команду 16-річного підлітка Джана Хоевера. Зазначимо, що Міурі було вже 34 роки, коли народився Хоевер.

Селезньов перейшов до Малаги

Малага на своєму офіційному сайті підтвердила підписання контракту з 33-річним українським нападаючим Євгенієм Селезньовим.

Угода українця з "анчоусами" розрахована до кінця поточного сезону.

До переїзду на Піренеї уродженець Макіївки грав за турецький Акхисар Беледиеспор, за який в нинішньому сезоні зіграв 12 матчів і забив 4 м'ячі.

Додамо, що Малага знаходиться серед лідерів Сегунди Іспанії і бореться за повернення в елітний дивізіон.

За Малагу також грає аргентинець Густаво Бланко Лещук, права на якого належать донецькому Шахтареві.

Зінченко вперше забив за Ман Сіті

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0! За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.