Поки фанати Євробачення чекають на старт конкурсу, букмекери вже роблять прогнози і приймають ставки на переможця. Фаворити майбутнього єврошоу вже визначилися.

Перше місце букмекери віддають італійцю Франческо Габбані з композицією "Occidentali's Karma". Його завзята пісня і дотепний сценічний номер вже встигли підкорити глядачів по всій Європі. Друге місце займає виконавиця з Бельгії Бланш, яка заспіває в Києві пісню "City Light".

Українська рок-група "O.Torvald", яка стала переможницею національного відбору, займає поки лише 28 місце.

На третьому місці за ставками знаходиться шведський співак Робін Бенгтссон з композицією "I Can't Go On". З цим виконавцем ми і познайомимося сьогодні ближче.

Читайте також: Учасники Євробачення 2017 від Фінляндії та Швейцарії: скромна чарівність Європи

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Швеція - Robin Bengtsson

На національному шведському відборі "Melodifestivalen 2017" і професійне журі, і телеглядачі одностайно віддали свої голоси співакові Робіну Бенгтссону, який виконав композицію "I Can't Go On". Саме з цією піснею він і поїде підкорювати Київ.

Робін Бенгтссон народився в місті Свенлюнга в квітні 1990 року. З дитинства він почав навчатися грі на музичних інструментах, спочатку на трубі, а потім на гітарі. У 18 років він взяв участь в популярному музичному проекті "Ідол". Він посів третє місце, але зате став впізнаваним. Робін створює свою групу, виступає з концертами, гастролює по Швеції, записує пісні.

У 2016 році Бенгтссон бере участь у відборі на Євробачення, але тоді йому вдалося зайняти лише п'яте місце. Після року масштабних гастролей він знову штурмує національний конкурс і одержує право представляти Швецію на Євробаченні-2017 у Києві.

Робін виконає композицію I Can't Go On. "Більше не можу" - пісня зовсім не песимістична, як може здатися з назви. Хлопець просто не може більше себе стримувати, коли дівчина так "fucking" прекрасна. Та й Робін теж нівроку.

Зустрічати і розміщувати в готелях учасників Євробачення, пресу, гостей і фанатів, які приїдуть в травні до Києва, буде компанія "Пілот" - офіційний туристичний оператор Євробачення-2017.