Курйозний випадок стався перед матчем Спортінг - Порту (0:0) в рамках 17-го туру Прімейри Португалії.

Фанати зустрічали виходять на поле з тунелю футболістів, кидаючи на поле паперові стрічки і фаєри. По випадковості одна з таких стрічок загорілася прямо на одній з трибун.

Вогонь швидко почав поширюватися по сектору, підпалюючи сидіння, але, на щастя, полум'я вдалося швидко загасити. Як повідомляє The Sun, стадіону "Жозе Алваладе" не було принесено великого збитку.

Зазначимо, що центральний матч чемпіонату Португалії Спортінг - Порту завершився внічию 0:0.

Успіх Ліверпуля

Ліверпуль з мінімальним рахунком переміг на виїзді Брайтон Енд Гоув Альбіон у матчі 22-го туру Прем'єр-ліги Англії (0:1). Єдиний м'яч забив з пенальті египтеский форвард Мохамед Салах.

Прем'єр-ліга Англії. 22-й тур

Брайтон Енд Гоув - Ліверпуль - 0:1 (0:0)

Гол: Салах, 50 (з пенальті)

Брайтон Енд Гоув Альбіон: Баттон, Бонг, Даффі, Монтойя, Данк, Гросс (Каяль, 79), Преппер, Стівенс, Марч (Кноккарт, 66), Локадіа, Маррей (Андоне, 66)

Ліверпуль: Аліссон, Ван Дейк, Робертсон, Олександр-Арнолд, Вейналдум, Хендерсон, Фабінью, Шачірі (Мілнер, 72), Роберто Фірміно, Салах (Орігі, 90+4), Мане (Кейта, 90)

Суддя: Френд

12 січня. Брайтон. Стадіон "Falmer Stadium"

У Ліверпуля тепер 57 очок і він міцніше утвердився на 1-му місці в турнірній таблиці АПЛ. У Манчестер Сіті, який йде на другій позиції, на 7 балів менше. Брайтон з 26 очками розташувався на 13-й сходинці. Додамо, що Манчестер Сіті 14 січня зіграє матч АПЛ проти Вулвергемптона.

Зінченко вперше забив за Ман Сіті

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0! За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.