Курйозний м'яч був забитий у матчі 25-го туру чемпіонату Північної Ірландії між Інститутом і Глентораном.

На 10-й хвилині воротар гостей Елліотт Морріс виконав штрафний зі своєї половини поля. М'яч пролетів понад 60 метрів і опинився у воротах.

Для 37-річного Морріса даний матч був 723-м за Гленторан, а забитий гол став першим у кар'єрі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Матч завершився перемогою Гленторана з рахунком 2:0.

Успіх Ліверпуля

Ліверпуль з мінімальним рахунком переміг на виїзді Брайтон Енд Гоув Альбіон у матчі 22-го туру Прем'єр-ліги Англії (0:1). Єдиний м'яч забив з пенальті египтеский форвард Мохамед Салах.

Прем'єр-ліга Англії. 22-й тур

Брайтон Енд Гоув - Ліверпуль - 0:1 (0:0)

Гол: Салах, 50 (з пенальті)

Брайтон Енд Гоув Альбіон: Баттон, Бонг, Даффі, Монтойя, Данк, Гросс (Каяль, 79), Преппер, Стівенс, Марч (Кноккарт, 66), Локадіа, Маррей (Андоне, 66)

Ліверпуль: Аліссон, Ван Дейк, Робертсон, Олександр-Арнолд, Вейналдум, Хендерсон, Фабінью, Шачірі (Мілнер, 72), Роберто Фірміно, Салах (Орігі, 90+4), Мане (Кейта, 90)

Суддя: Френд

12 січня. Брайтон. Стадіон "Falmer Stadium"

У Ліверпуля тепер 57 очок і він міцніше утвердився на 1-му місці в турнірній таблиці АПЛ. У Манчестер Сіті, який йде на другій позиції, на 7 балів менше. Брайтон з 26 очками розташувався на 13-й сходинці. Додамо, що Манчестер Сіті 14 січня зіграє матч АПЛ проти Вулвергемптона.

Зінченко вперше забив за Ман Сіті

У півфінальному матчі Кубка Англійської ліги Манчестер Сіті вдома розгромив скромний Бертон Альбіон з рахунком 9:0! За "городян" покером відзначився Габріель Жезус, також по голу в свій актив записали Кевін Де Брюйне, Філіп Фоден, Кайл Уокер, Ріяд Марез і Олександр Зінченко.

22-річний українець зробив рахунок 4:0 на 37-й хвилині, коли блискучим парашутом відправив м'яч у ворота гостей.

"Я вперше в житті взяв участь у такій перемозі. Якщо чесно, ми забили багато м'ячів, але хотіли більше, і наші фанати теж.

Ми хотіли забити 10 м'ячів. Можливо зробимо це наступного разу. Чи був мій гол навісом? Більше поваги, будь ласка.

У перерві Гвардіола сказав продовжувати в тому ж дусі і забити більше, якщо зможемо", – сказав Зінченко після матчу.

"Манчестер Сіті" – "Бертон Альбіон" 9:0 (4:0)

Голи: Де Брюйне, 6, Жезус, 31, 34, 57, 65, Зінченко, 37, Фоден, 62, Уокер, 70, Марез, 83.

Манчестер Сіті: Мурич — Уокер (Данило, 74), Отаменді, Гарсія, Зінченко — Д. Сілва, Гюндоган, Де Брюйне (Фоден, 58) — Марез, Жезус, Сані (Б. Сілва, 66).

Бертон Альбіон: Коллінс — Брэйфорд, Бакстон, Тернер, Хатчінсон — Уоллес, Аллен (Фокс, 68) — Бойс (Темплтон, 68), Фрейзер (Сбарра, 79), Акинс — Харнесс.

Як раніше писав Знай.ua, мадридський "Реал" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії переміг "Леганес" з рахунком 3:0.