В анексованому Росією Криму влаштували цілий перформанс з нагоди річниці так званого "референдуму".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Більшість заходів організували за аналогією радянських часів – просто відправили натовпи людей покладати квіти до постаментів та будівель, а також – слухати концерти.

Розважати публіку найняли "місцеві творчі колективи", планують навіть влаштувати флешмоб під пафосною назвою "Пишайся Росією", який по суті являє собою просто скупчення людей із прапорами РФ.

Публіку також підібрали за всіма канонами кремлівської пропаганди: не обійшлося без так званого "глави" Криму Сергія Аксьонова, та навіть ватажків бойовиків "Л/ДНР" Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка, яких з невідомих причин запросили на півострів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Організатори доволі завбачливо назвали таких скандально відомих запрошених у загальному списку, там вони значаться як "глави невизнаних республік".

Втім, навіть такого виявилося замало, тому ініціатори всього цього дійства оголосили три дні гулянь, починаючи із 18 березня, а 20-го: зробили вихідний.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров висловив думку, що змусити Росію повернути Крим можливо тільки за рахунок посилення економічних санкцій, адже військове протистояння не дасть результатів.